SaM aan de Muur

Naast dat ik particulieren en bedrijven ondersteun in fotografiediensten ben ik van meer markten thuis. Ik verkoop ook werk op canvas, retro canvas, tuindoek, hout en acrylglas. De werken die ik verkoop bevatten mijn favoriete fotografieonderwerp, bloemen.

Niets maakt me vrolijker dan het zien van bloeiende bloemen in de zon. Deze mooie plaatjes wil ik met jullie delen om de wereld én jouw huis op te fleuren. Geluksmomentjes die er elke dag voor je zijn. Denk hierbij aan doeken met mooie teksten, spreuken die je een steuntje in de rug geven of herinneren aan de belangrijke zaken in het leven.

Net zoals met mijn fotografie is maatwerk mogelijk. Zie je op mijn Instagram of hier een mooie foto die je graag op doek zou hebben dan is dat mogelijk. Je mag tevens zelf kiezen welke tekst je er op wil.

Iedereen een SaM aan de muur, dat is mijn droom.

Wil je meer weten over bestellen, mogelijkheden en/of prijzen?

Vul hieronder je gegevens in en dan neem ik contact met je op.

%d bloggers liken dit: