SaM aan de Muur

Naast dat ik particulieren en bedrijven ondersteun in fotografiediensten ben ik van meer markten thuis. Ik verkoop ook eigen werk. Denk hierbij aan canvas, retro canvas, tuindoek, hout en acrylglas. De werken die ik verkoop bevatten mijn favoriete fotografieonderwerp, bloemen.

Niets maakt me vrolijker dan het zien van bloeiende bloemen in de zon. Ik leg dit vast zo vaak ik kan. Deze mooie plaatjes wil ik nu met jullie gaan delen. Gewoon om de wereld én jouw huis op te fleuren. Geluksmomentjes die er elke dag voor je zijn. Er komen doeken met mooie teksten, spreuken die je een steuntje in de rug geven of herinneren aan de belangrijke zaken van het leven. Inspiratie om positief in het leven te staan.

Op mijn Instagram-pagina @samfotograaf post ik vanaf nu met regelmaat nieuwe doeken en binnenkort zullen ze ook hier op mijn website te bekijken zijn.

Net zoals met mijn fotografie is maatwerk mogelijk. Zie je op mijn Instagram of hier een mooie foto die je graag op doek zou hebben dan is dat mogelijk.

Iedereen een SaM aan de muur, dat is mijn droom.

Word jij ook zo blij van mooie plaatjes en wil je meer weten over bestellen, mogelijkheden en/of prijzen?

Vul hieronder je gegevens in en dan neem ik contact met je op.

%d bloggers liken dit: